Tapahtumakalenteri


Vierailuesitys: kuokkavierasTorstai  15.2.2018 19:00 - IRTI-Teatteri, Asemäentie 6

Ismo Kotro: KUOKKAVIERAS

Kuokka muistuttaa juurista, alkuperästä ja yli sukupolvien valuneista odotuksista, jotka nyt pyyhkäistään pois haittaamasta. Tässä teatteriesityksessä keski-ikäinen mies pohtii nykyajan ihmeellisyyksiä, kaipailee vapautta ja tiirailee kohti totuuksia. Hän haaveilee irtiotosta, ryhtymisestä vanhanajan kylähulluksi tai oikein lääninhulluksi! Sellaiseksi, josta varoitetaan    ja jota kunnon perheenisä saisi sankarillisesti jahdata.

 Sellainen hän olisi, oman ihanteensa mukainen, keskeneräinen ja kahleeton mies.

 Ismo Kotron käsikirjoittama ja esittämä absurdin humoristinen monologi kutsuu löytämään itsekunkin oman alkuvoiman teknistyneen maailman tyrskyissä!

 Yli 20 vuotta näyttämöllä esiintynyt Puumalainen Ismo Kotro on tehnyt useita elokuvarooleja ja esiintynyt MTV3:n ja Ylen kotimaisissa draamasarjoissa. Lisäksi hän on toiminut muun muassa kesäteatterin ohjaajana. Hän opiskeli ja valmistui Lahden teatterilinjalta 1996–97 ja on sen jälkeen opiskellut lisää muun muassa improvisaatiota, Alexander-tekniikkaa ja kirjoittamista. Viime vuosina hän on tuottanut kiertue-esityksiä - tällä kertaa käsikirjoituksesta alkaen. Kuokkavieras on valmistunut syksyllä 2017. Ohjaus on Erkki Teittisen, musiikki Oskari Kymäläisen.

 

Vierailuesitys: Au revoir les enfantsPerjantai  23.2.2018 - Lauantai 24.2.2018 - IRTI-Teatteri, Asemäentie 6
Lisätietoja tulossa...

Vierailuesitys: Au revoir les enfantsPerjantai  24.2.2018 - IRTI-Teatteri, Asemäentie 6
Lisätietoja tulossa...

Esitykset