Missä kaupungissa seikkailivat kolme iloista rosvoa?

Share |

Lauantai 23.7.2016 klo 23:33 - sihteeri


Aika jänniä vastauksia...

Lippuarvonnassa kysymys kuului "Missä kaupungissa kolme iloista rosvoa seikkailevat".

Vastauksia oli monenlaisia. Osassa väitettiin, että Imatralla. Aivan, tätä ei hylätty (ei tosin mitään muutakaan vastausta, koska kyse oli arvonnasta). Imatrakaan ei ollut väärin vastattu, sillä Imatrallahan tässä tällä-kin kertaa Kasper, Jesper ja Joonatan touhuavat.

Entäpä perustelut? Osa perustelikin vastaustaan, aika vuolaasti. Parhaita ovat tietysti ne, missä kerrotaan, että tarina on tuttu lapsuudesta. Olemme jälleen herättäneet vanhoja muistoja henkiin, ehkäpä. Myös "Vaimo sanoi, pakko olla oikein" herätti hieman hilpeyttä.Joillekin tarina oli tuttu kirjasta, osa muisti laulun.

Eräs vastaus menköön kokonaan: "Kardemumma:mausteena käytetään erilaisissa maustesekoituksissa, kun taas kardemumman kaupungissa asuu sekoitus hullunkurisia asukkaita :)! Meille on tulossa lauantaina 23.7. lapsenmieliset tuttavat kylään ja olis hauska ilahduttaa 4 henkilöä viemällä katsomaan Kasper-Jesper- ja Joonatan esitystä. Niin ja lisäksi meitä yhdistää "rosvojen " kanssa tehtävä työ."

Edellä olevaa voi sitten arpoa, mistä oli kyse.

Mutta, oli riemastuttavaa lukea näitä vastauksianne. Tervetuloa teatteriin myös myöhemmin. Vaikka rosvot lakkaavat 29.7. seikkailemasta IRTIn kesäteatterissa, lisää näytelmiä on tulossa...


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini