Share |

Teatteriirti-logo.bmp

Huomatkaapa teatterilaiset: viereisen päävalikon viimeisenä on teatterin toimintakalenteri (siis hiiri kohtaan "teatteri, IRTI-teatteri, avautuu lisävalikko, jonka alin rivi, klikkaa sitä), josta näkee harjoitusajat!

IRTI-teatterin perusti elokuussa 1992 Jorma Piispanen. Tuolloin Jomppa odotti harjoitusten alkua ja mietti, tulisiko paikalle ketään. Tulihan sinne ja IRTI-teatteri oli syntynyt. Nimi IRTI tulee ajatuksesta, että siellä ihmiset ovat irti jostain tutusta, toisenlaisessa paikassa ja olotilassa. Tuosta vuodesta lähtien IRTI on tuottanut näytelmiä lapsille ja aikuisille. Mukaan on mahtunut yli 70 erilaista produktiota. Nyt teini-iän ylittäneessä teatterissa toimii ihmisiä vauvasta vaariin asti ja vuosien varrella IRTIssä on toiminut satoja ihmisiä tutustumassa teatterin hämäriin ja valoisiin huoneisiin. Päätapahtumina ovat eri näytelmät, joista kesäteatterissa on toteutettu sekä lasten että aikuisten näytelmiä.

Teatterin harrastusryhmät toimivat Tainionkosken ITY-talolla, osoitteessa Asemäentie 6 (klikkaamalla saat sijaintikartan näkyviin). Teatteriryhmät on suunnattu kaikenikäisille. Toisinaan näytelmäproggiksissa ryhmien jäsenet toimivat keskenään yhdessä, kuten kesän 2012 näytelmässä Robin Hood, jossa nuorin näyttelijä oli 10-vuotias. Vuonna 2013 Ronja ryövärintytär näytelmän nuorin oli 6-vuotias, vanhin 49-v, samoin 2014 ikähaarukka kesäteatterissa oli yhtä lavea.

Teatteriryhmiin otetaan uusia jäseniä ympäri vuoden, joskin kesällä toiminta on kesäteatteripainotteista ja siihen roolitukset tehdään koulujen lukuvuoden aikana. Helpointa on tulla mukaan syksyllä, kun ryhmät aloittavat. Vuosijäsenmaksu on vuonna 2016 30 euroa (sisältää vuden ekapuoliskon harrastusmaksun), harrastusmaksu per lukukausi on muuten 25 euroa. Ei paha!

TEATTERIRYHMÄT TOIMIVAT SEURAAVASTI:

TSEKKAA ILMOITTELUMME MYÖS LEHDISTÄ JA NETISTÄ:

irtiilmoitus.jpg

 

 

Teatteriryhmien kuvaukset löydät viemällä hiiren kohtaan Teatteri, IRTI-teatteri ja klikkaamalla avautuvaa ryhmävalikkoa!

Jotainuutta.jpg