Share |

Talo: Asemapaikkapict0030.jpg

Vuoksenniskan Nuorisoseuran talo, joka on rakennettu vuonna 1891, täyttää kuluvan vuoden aikana 128 vuotta. Alunperin talo nimettin nimellä "Seuratupa". Kahvio kulki puolestaan nimellä Punapaula. Myöhemmin koko paikka ympäristöineen nimettiin Asemapaikaksi, joka kuvaakin hyvin talon toimimista seuran toiminnan keskuksena – Asemapaikkana.

Asemapaikka sijaitsee Imatrankosken välittömässä läheisyydessä, ns. Pistetalojen vieressä,osoitteessa Virtakuja 4 (klikkaamalla saat kartan esiin).

Asemapaikan kesäteatterissa nähdään kesäisin mahtavia teatteriesityksiä, muutamana kesänä on ollut oma näytelmänsä lapsille ja lapsenmielisille sekä elokuussa aikuisille. Pääkäyttäjinä Asemapaikalla toimivat talvisaikaan tanssiryhmät, mutta talo on erinomainen paikka myös juhlien, kurssien tai kokousten pict0036.jpgjärjestämiseen. Talossa on vietetty juhlia ripillepääsystä muistotilaisuuksiin ja kaikkea siltä väliltä.

Talossa on kahviotila ja sali näyttämöineen, sekä keittiö ja kolme wc:tä. Sisälle pääsee tarvittaessa myös pyörätuolilla. Kuvia talosta löytyy Kuva-albumista!

Talon vuokraukseen liittyvissä asioissa voi soittaa numeroon

040 559 0069 / Tuula Putto.