Yhteystiedot

Vuoksenniskan Nuorisoseura ry
Virtakuja 4, 55100 Imatra
Talon vuokraus: p.
040 559 0069
teatteri tied/varaus puhelin
045 615 3119.
IRTI-teatteri: Asemäentie 6 (Tainion työväentalo)
Kesäteatteri Virtakuja 4

Juhlat tulossa?

Vuokraa itsellesi juhlapaikaksi Asemapaikka. Lisätietoja numerosta 040 559 0069. Tarvittaessa talossa palvelee myös kokki!

Uusimmat kuvat

tapahtuman_ylaosa
siskot

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:231669 kpl

Blogin arkisto

Satunnainen kuva

juliste-lowres
Share |

Talo: Asemapaikkapict0030.jpg

Vuoksenniskan Nuorisoseuran talo, joka on rakennettu vuonna 1891, täyttää kuluvan vuoden aikana 125 vuotta. Alunperin talo nimettin nimellä "Seuratupa". Kahvio kulki puolestaan nimellä Punapaula. Myöhemmin koko paikka ympäristöineen nimettiin Asemapaikaksi, joka kuvaakin hyvin talon toimimista seuran toiminnan keskuksena – Asemapaikkana.

Asemapaikka sijaitsee Imatrankosken välittömässä läheisyydessä, ns. Pistetalojen vieressä,osoitteessa Virtakuja 4 (klikkaamalla saat kartan esiin).

Asemapaikan kesäteatterissa nähdään kesäisin mahtavia teatteriesityksiä, muutamana kesänä on ollut oma näytelmänsä lapsille ja lapsenmielisille sekä elokuussa aikuisille. Pääkäyttäjinä Asemapaikalla toimivat talvisaikaan tanssiryhmät, mutta talo on erinomainen paikka myös juhlien, kurssien tai kokousten pict0036.jpgjärjestämiseen. Talossa on vietetty juhlia ripillepääsystä muistotilaisuuksiin ja kaikkea siltä väliltä.

Talossa on kahviotila ja sali näyttämöineen, sekä keittiö ja kolme wc:tä. Sisälle pääsee tarvittaessa myös pyörätuolilla. Kuvia talosta löytyy Kuva-albumista! Tarvittaessa talossa palvelee myös kokki, eri korvauksella tosin, eli pitopalvelu löytyy tästäkin paikasta.

Talon vuokraukseen liittyvissä asioissa voi soittaa numeroon

040 559 0069 / Tuula Putto.