Share |

Vuoksenniskan Nuorisoseura ry:n Uutiskirje 1/2016

Hyvä Seuralainen,

Vuosi 2016 on jo hyvässä vauhdissa joten on jo aikakin tiedottaa seuran asioista. Alun perin tämän kirjeen olisi pitänyt aloittaa olemassaolonsa jo pari vuotta sitten, mutta sattuneista syistä aloitamme vasta nyt. Tässä kuitenkin koostettuna tietopaketti myös siitä, mitä jäsenyys sinulle tarjoaa.

Harrastaminen

Harrastaminen ei tässä seurassa paljon kukkaroa kurita. Tälle vuodelle jäsenmaksuiksi on määritelty seuraavat: yleinen jäsenmaksu 30 €/vuosi, minkä maksat silloin, jos toimit noin yleisesti ottaen seuran toiminnassa. Teatterin osalta homma menee näin: voit halutessasi maksaa joko kevään maksun, jolloin maksat siis 30 euroa, mikä sisältää jäsenmaksun ja kevään toimintamaksun tai koko vuoden, jolloin maksat 50 €, mikä kattaa siis kevään ja syksyn ja sisältää jäsenmaksun.

Tanssiryhmien osalta maksu on 55€/kausi.

maksulappu_copy2.jpg

Jäsenmaksu varmistaa myös sen, että sinut on vakuutettu seuran puolesta, eli jos maksu on maksamatta, myöskään vakuutus ei päde. Muitakin harrastuksia varmasti mahtuisi mukaan, mikäli jäsenillä kiinnostusta on. Ehdotuksia otetaan vastaan ja katsotaan, voidaanko tarjota jotain uutta.

Mainittakoon, että jäsenmaksu ei jää kokonaisuudessaan seuralle, vaan osa siitä siirtyy jäsenmaksuna Saimaan nuorisoseuroille.

Teatteri

Teatterilla toimivat seuraavat ryhmät:

IRTI-ryhmä 15-20-v maanantaisin klo 17 – 21, ohjaajana Lauri Haltsonen

Mantelit 7-10v tiistaisin klo 17 – 19, ohjaajina Emmy Miikki ja Jenna Litmanen

Pippurit 11-14 v keskiviikkoisin klo 17 – 19.30,  (4 - 6 LK ohjaa Emmi, Saku ja Atte, 7 - 9 LK ohjaa Riina ja Lauri

Taaperot, alle kouluikäiset lauantaisin klo 15 – 16, ohjaa mm. Iiris Kekäle Ja Emmi Astikainen

Aikuisten ryhmä on toistaiseksi tauolla.

Tanssi

Seurassa toimii kaksi tanssiryhmää: paritanssi, joka on jaettu perus- ja jatkotasoihin. Ryhmät kokoontuvat tiistaisin Asemapaikassa (lisätietoja Päiviltä p 050 354 5071,  ja fuusio-itämainen, joka kokoontuu torstaisin Asemapaikassa (ohjaa Heidi, puh 040 723 1005) 

Talkooapuasi kaivataan!

Talkoilla ylläpidetään teattereiden kahviota kesällä ja talvella ja ne kaipaavat tekijöitä. Tehtävistä lisätietoja saa ottamalla yhteyttä seuraan, kesän osalta lähempänä kesää. Muita kesäteatterin talkootöitä ovat liikenteenohjaus ja makkaranpaisto sekä –myynti esityskauden aikana. Näytelmistä riippuen, myös lavastuksen toteuttajille on toisinaan tarvetta.

Asemapaikan kunnostusta jatketaan edelleen. Vanhassa rakennuksessa urakkaa riittää, tekijöistä toivottavasti ei ole pulaa. Asemapaikka pitää ns. kengittää (eli vaihtaa muutama kantava hirsi), joten toiveissa on, että joku asiasta tietävä ottaa asian hoitoonsa. Tulevan kesän aikana ainakin talon ulkomaalaus tullaan toteuttamaan. Muutakin remonttia tehdään tarpeen mukaan, asioista voi tiedustella seuran johtokunnan jäseniltä.

Asemapaikka

Taloa vuokrataan sopimuksen mukaan muutamasta tunnista useamman päivän ajaksi. Kuitenkin kesäteatterin esityskauden, eli heinäkuun, olemme rauhoittaneet, silloin vuokralaisia ei oteta. Jäsenenä sinäkin voit järjestää omat pirskeesi talolla, jäsenetuhintaan, mitä voi tiedustella Tupulta numerosta 040 559 0069.

Johtokunta vuonna 2016

Puheenjohtaja Timo Mälkiäinen

varapuheenjohtaja Veli Leppinen

Jäsenet:

Jorma Piispanen, teatterinjohtaja

Reima Kaartinen

Ilkka Lampinen

Jenna Litmanen

Päivi Lappalainen

Varajäsenet: Emilia Kostiainen ja Ville-Pekka Lamberg

Sihteeri: Ilpo Ilves

Taloudenhoitaja: Tuula Putto

 

Yhteydenotot:

helpoiten saat seuraan yhteyttä lähettämällä meille sähköpostia: vunsry@gmail.com, oli sitten kyse ihan mistä tahansa toimintaan tai muuhun liittyvästä asiasta.

 

Tule mukaan toimimaan hyvässä seurassa!