Yhteystiedot

Vuoksenniskan Nuorisoseura ry
Virtakuja 4, 55100 Imatra
Talon vuokraus: p.
040 559 0069
teatteri tied/varaus puhelin
045 615 3119.
IRTI-teatteri: Asemäentie 6 (Tainion työväentalo)
Kesäteatteri Virtakuja 4

Juhlat tulossa?

Vuokraa itsellesi juhlapaikaksi Asemapaikka. Lisätietoja numerosta 040 559 0069. Tarvittaessa talossa palvelee myös kokki!

Uusimmat kuvat

tapahtuman_ylaosa
siskot

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:231669 kpl

Blogin arkisto

Satunnainen kuva

2lkhdrysy3rbxrqqa3rmjv36gjdhzmq9ffgwcuenvwo
Share |

Lippuvaraukset

 Lue nämä ohjeet, ennen kuin siirryt varaamaan:

Kuriositeettina mainittakoon, että varaaminen ei ole pakollista, lippukassa aukeaa tuntia ennen päivän esitystä, mistä lippuja voi myös ostaa.

1. Lippuvarauksia voi tehdä vain varauksen tekopäivää seuraavalle ja siitä eteenpäin oleville päiville. Eli, jos varausta tehdessäsi on vaikkapa keskiviikko 13.7. ja samana päivänä olisi esitys, varauksesi ei mene läpi. Tämä johtuu varausjärjestelmästä.

Siis. Ennakkovaraukset menevät läpi tuleville esityksille, eivät samalle päivälle.

2. Huomioi, että järjestelmä ei laske lopullista hintaa näkyviin. Tarkoittaa myös sitä että:

3. Ainoastaan käteinen kelpaa. Emme omista edelleenkään sirukortti/pankkikorttiyhteyttä, joten lippukassalla maksaminen tapahtuu käteisellä.

4. Liput ovat noudettavissa tuntia ennen esityksen alkua lippukassalta.

5. Jos et löydä haluamaasi vaihtoehtoa varauslomakkeelta, ota yhteys varaus/tiedustelupuhelimeen,045 6153 119, erityisesti jos on erityisiä toivomuksia (invapaikat, perheliput, kahvion etukäteistarjoilu jne.). Muutoin, toimi lomakkeen ohjeen mukaan.

Voit myös jättää varausilmoituksen tekstiviestinä numeroon 045 6153 119. Mainitse esityspäivä, aika, lippujen lukumäärä ja nimesi ja lähetä kuten normaali viesti. Esim. näin: 12.5. klo 19, 2 aikuista, Jorma Erä

Varauksesta tulee kuittaus puhelimeen, kun se on käsitelty. Nettivarauksesta ei tule erillistä kuittausviestiä.

Vuoksenniskan Nuorisoseura ei vastaa mahdollisista netin palveluntarjoajien virheistä! Varaukset ovat voimassa, mikäli ne on tehty edellisen vuorokauden aikana klo 23.59 mennessä. Poikkeustapauksessa pyrimme ilmoittamaan peruutuksista.

Force Majeure -tapauksissa, esityksen peruuntuessa (ukkosmyrsky, maanvyörymä, maanjäristys, hillitön kaatosade, tulipalo) emme ole velvollisia korvaamaan tarjoamaamme esitystä. Kesäteatteri elää sään armoilla, ja toivomme myös katsojilta ymmärtämystä asiaan, talviteatteri taas elää miten elää...

Tervetuloa teatteriin!

TULEVAT ESITYKSET (klikkaa esitystä)

VIERAILUESITYS:

Manu Havisalmi: Minä ja Melleri - kasvaa ihmisenä, IRTI-Teatteri, Asemäentie 6