Share |

Lippuvaraukset

 Lue nämä ohjeet, ennen kuin siirryt varaamaan:

1. Lippuvarauksia voi tehdä vain varauksen tekopäivää seuraavalle ja siitä eteenpäin oleville päiville. Eli, jos varausta tehdessäsi on vaikkapa keskiviikko 13.7. ja samana päivänä olisi esitys, varauksesi ei mene läpi. Tämä johtuu varausjärjestelmästä.

Siis. Ennakkovaraukset menevät läpi tuleville esityksille, eivät samalle päivälle.

2. Huomioi, että järjestelmä ei laske lopullista hintaa näkyviin.

3. Ainoastaan käteinen kelpaa. Emme omista sirukortti/pankkikorttiyhteyttä, joten lippukassalla maksaminen tapahtuu käteisellä.

4. Liput ovat noudettavissa tuntia ennen esityksen alkua lippukassalta.

5. Jos et löydä haluamaasi vaihtoehtoa varauslomakkeelta, ota yhteys varaus/tiedustelupuhelimeen,045 6153 119, erityisesti jos on erityisiä toivomuksia (invapaikat, perheliput, kahvion etukäteistarjoilu jne.). Muutoin, toimi lomakkeen ohjeen mukaan.

Voit myös jättää varausilmoituksen tekstiviestinä numeroon 045 6153 119. Mainitse esityspäivä, aika, lippujen lukumäärä ja nimesi ja lähetä kuten normaali viesti.

Varauksesta tulee kuittaus puhelimeen, kun se on käsitelty. Nettivarauksesta ei tule erillistä kuittausviestiä.

Vuoksenniskan Nuorisoseura ei vastaa mahdollisista netin palveluntarjoajien virheistä. Varaukset ovat voimassa, mikäli ne on tehty edellisen vuorokauden aikana klo 23.59 mennessä. Poikkeustapauksessa pyrimme ilmoittamaan peruutuksista.

Force Majeure -tapauksissa, esityksen peruuntuessa emme ole velvollisia korvaamaan tarjoamaamme esitystä. Kesäteatteri elää sään armoilla, ja toivomme myös katsojilta ymmärtämystä asiaan.

Tervetuloa teatteriin!